Bij Voorbeeld: 31 verhalen over wat het leven je kan brengen - download pdf or read online

By Kobe van Reppelen

Ben jij iemand die ...

 • graag inspirerende specialists en ondernemers ontdekt?
 • van rolmodellen en mentoren leert?
 • de rode draad in succesverhalen zoekt?
 • dieptegesprekken door de ogen van een 25-jarige apprecieert?

Dan is Bij Voorbeeld een boek voor jou! Gewapend met een microfoon gezonde portie interesse en vele uren op de sofa’s van ondernemers, opiniemakers en creatieve denkers. Herman Brusselmans, Adil el ArbiEefje DepoortereAster NzeyimanaJozefien Daelemans: dit boek vat 31 verhalen samen. Verhalen van mensen zoals u en ik, die niet op toestemming wachten.

Ontdek..

 • waarom doen ze wat ze doen.
 • welke raad ze hun jongere zelf geven.
 • of ze zichzelf succesvol vinden?
 • hoe ze met kritiek omgaan.
 • wat ze anders zouden doen?
 • hun "Boodschap van Algemeen Nut" is.
 • En veel, veel meer!

"Je hebt een nonchalante maturiteit" is een van de mooiste complimenten over mijn populaire podcast. Daar ontstond het idee om Bij Voorbeeld te schrijven. Als jonge gast wou ik simpelweg vragen stellen aan inspirerende mensen. Aan ondernemers. Aan creatievelingen. Aan bekende en minder bekende mensen die me goede moed geven. Of een interview veertig minuten of drie uur duurt, oprechte interesse in de gast staat altijd centraal. Eerst in de podcast, nu in dit boek.

"Knappe dingen maken, het lijkt vanzelf te gaan als het je passie is. Kobe van Reppelen is een superinterviewer."

- Alexander De Croo

Show description

Read or Download Bij Voorbeeld: 31 verhalen over wat het leven je kan brengen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Godinnenwraak (Harlequin Young Adult) (Dutch Edition) by Aimée Carter,Jeanne Dauvillier PDF

Goddess TestWat als onsterfelijkheid niet voor eeuwig is? Deel 2Kate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de goden onsterfelijk is gemaakt. Nu is ze er helemaal klaar voor om zich bij Henry, de machtige koning van de onderwereld te voegen. Helaas is het leven samen met Henry in zijn paleis niet helemaal wat ze ervan had verwacht.

Get Sportman (Dutch Edition) PDF

Ruben Van Gucht zette in 2007 zijn eerste stappen in de sportjournalistiek. Sindsdien reist hij de wereld rond, op zoek naar de beste sportverhalen. In Sportman bundelt hij die kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren op zijn pad zijn gekomen. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de dash aantrekken voor Greg Van Avermaet .

New PDF release: Stop de rush (Dutch Edition)

Veel vrouwen leveren elke dag een strijd om overeind te blijven en hebben consistent het gevoel dat ze het gevecht tegen de klok verliezen. Werk en privéleven combineren, continu multitasken, streven naar perfectionisme en controle en opboksen tegen faalangst en prestatiedwang kunnen bijzonder zwaar wegen in een maatschappij waarin vrouwelijke eigenschappen en kwaliteiten nog al te vaak als 'zwak' worden beschouwd.

New PDF release: 1947 (Dutch Edition)

Zij die de oorlog verloren, de fascisten, zijn op de vlucht. Ze moeten weg, ver weg: naar Zuid-Amerika. In Polen wordt een part miljoen mensen wegens collaboratie aangeklaagd. Simone de Beauvoir vliegt naar manhattan, waar ze verliefd wordt op de schrijver Nelson Algren. De Engelsen, die al druk genoeg zijn met hun eigen puin, willen van Palestina af.

Additional info for Bij Voorbeeld: 31 verhalen over wat het leven je kan brengen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Bij Voorbeeld: 31 verhalen over wat het leven je kan brengen (Dutch Edition) by Kobe van Reppelen


by Kenneth
4.2

Rated 4.42 of 5 – based on 33 votes